Title Image

Kemisk peeling

40% rabatt på alla behandlingar, gäller ej hårförlängnings priser.

Kemisk peeling

Många upplever att huden börjar se sliten ut i takt med att man åldras. Väder, vind, rökning och solexponering bidrar till att huden åldras fortare. Efter 25 års ålder minskar Elastin och Kollagen produktionen i huden markant och huden måste stimuleras på olika sätt för att bibehålla spänst och lyster.

Med kemisk peeling tar man bort delar av det översta hudlagret och hudens kvalitet återställs ner till läderhudens övre delar. Den reducerar mindre rynkor, stramar upp huden, reducerar ärr, hudbristningar och acne, förminskar porer samt dämpar pigmentförändringar och solskador. Kemisk peeling är ett väldigt bra alternativ till den som vill åtgärda flera saker med en behandling. Ny och friskare hud läks på så sätt fram med en effektiv och djupgående behandling. Vid en kemisk peeling applicerar vi olika lösningar på huden. Det gör vi för att avlägsna det yttre döda cellagret och stimulera till nybildning av nya celler.

Kemisk peeling – För en frächare hud med mer lyster och vitalitet

Resultatet av en kemisk peeling blir till en synbar föryngring av din hud. Den blir slätare, lenare och får framför allt ett fräschare utseende. Pigmentförändringar och fina linjer reduceras och porerna dras ihop, behandlingen är både skonsam och effektiv.

Då det finns olika styrkor på kemisk peeling avgör vi val av styrka efter vilka besvär som skall åtgärdas samt hur lång återhämtningstid du kan tänka dig. Väljer du en lite svagare blandning blir det en obetydlig eller ingen konvalensens, du kommer se frisk och fräsch ut direkt men behandlingen kanske måste upprepas för att uppnå ett önskat resultat. Väljer du en starkare peeling går den djupare ner i hudlagret vilket gör att huden flagnar några dagar efter behandling och kräver då några dagars konvalescens.

 

Risker och kontraindikationer för Kemisk Peel med AHA-syra ​ Patienter som är gravida ska inte genomgå AHA-syra Peel. Patienter som har använt Roaccutan under de senaste sex månaderna ska inte genomgå AHA.syra Peel. Även andra kontraindikationer finns som vi går igenom i samband med konsultationen.

Pris

PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

50% AHA/BHA

45

minuter

1395 kr


20% AHA/BHA

30

minuter

1295 kr