Title Image

Browlift, Lashlift & Hennabryn

40% rabatt på alla behandlingar, gäller ej hårförlängnings priser.

Browlift

Browlift Eller Eyebrow lamination som det också kallas. Det är en keratinbehandling & permanent av sina egna bryn, man förändra alltså strukturen och formen på sina bryn. Är ni bekanta med lashlift så är detta precis samma typ av behandling men att det utförs på brynen istället. Man formar brynen så att det ser fylligare ut. Önskar man naturligt tätare och fylligare bryn och fransar är just keratin, eller näring fint att komplettera till sin rutin.

Lashlift

lashlift det är senaste tekniken inom franspermanent där man skonsamt böjer dina naturliga fransar. Det är ett riktigt bra alternativ till dig som av olika anledningar inte kan ha fransförlängning t.ex pga allergi eller liknande. Det finns tre olika grader på hur mycket du vill böja fransarna, S, M ELLER L och tillsammans går ni igenom hur stor böj du vill ha. Mycket beror på hur långa dina egna fransar är och hur naturligt du vill ha.

Hennabryn

Hennabrows är färgning av ögonbrynen med henna. Det är gammaldags metod som funkar utmärkt även för dem som har jätte lite hårstrå på brynen då henna sitter fast även på huden. Behandlingen börjar med att man rengör ögonbrynen med speciell primer, lätt skrubbar bort döda hudceller och sen applicerar hennan som ska stå kvar på brynen ca 20 minuter.
Hennabryn brukar hålla mellan 3-4 veckor.
Trådning av brynen ingår.

Pris

PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

Browlift + färgning

45

minuter

575 kr


Lashlift +Färgning & keratin

45

minuter

575 kr


Kombo Lashlift+Browlift +Färgning & keratin

90

minuter

1095 kr


Färgning av ögonbryn med Henna

40

minuter

595 kr